Τα Δωμάτια μας

Alex Spa Hotel

Το ξενοδοχείο διαθέτει 34 άνετα και όμορφα επιπλωμένα δωμάτια, όπου το καθένα διαθέτει κλιματισμό, TV, DVD player, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και ασύρματη πρόσβαση στο Internet. Επίσης τα δωμάτια διαθέτουν πολυκουζινάκι και κάποια τραπέζι με καρέκλες, ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν κάποιο μικρό γεύμα στο δικό τους χώρο και χρόνο.

Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι και όμορφη διακόσμηση που δημιουργεί άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Το Alex Spa Hotel, λειτουργεί σε οικογενειακή και φιλική βάση, με διακριτικότητα και ευγένεια. Είναι ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του, παρέχει 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια, εξυπηρετώντας τις ανάγκες δύο αλλά και περισσότερων ατόμων που επιθυμούν να διαμείνουν στον ίδιο χώρο. Υπάρχει επίσης και δωμάτιο για άτομα με ειδικές ανάγκες και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι σχεδιασμένοι για πρόσβαση από όλους.

Με την εμπειρία λειτουργίας του ξενοδοχείου πάνω από 35 χρόνια, οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν περιποίηση και άνεση σε όλο το διάστημα διαμονής τους στους χώρους του Alex Spa Hotel. Στόχος μας είναι η διαμονή στο ξενοδοχείο μας, να είναι από εκείνες που θα θυμάστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία.

Μοντέρνα επίπλωση και τη διακόσμηση

Wellness και Spa

Ψυγείο

Στεγνωτήρα μαλλιών

Δωρεάν WiFi

Κλιματισμός

Πολυκουζινάκι

Τηλέφωνο

Χρηματοκιβώτιο

ALEX SPA HOTEL - Πολιτική Ξενοδοχείου

Ενημερωθείτε για την πολιτική που ακολουθεί το Ξενοδοχείο μας για τις κρατήσεις δωματίων

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή