επικοινωνια

ALEX SPA HOTEL
Ερμού 43, Αιδηψός, 34300 Εύβοια
Τηλ: 22260 22127 | 22260 24103
MH.T.E.: 1351K012A0004500

Πως θα έρθετε

Το Alex Spa Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το λιμάνι της Αιδηψού και μόλις 30μ από την παραλία. Βρίσκεται στην οδό Ερμού 43, η οποία είναι παράλληλος του παραλιακού δρόμου της Αιδηψού.

Δείτε τον χάρτη που δείχνει τη θέση Alex Spa Hotel στην Αιδηψό. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως θα μας βρείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οδηγίες για το πώς να φθάσετε στην Αιδηψό όταν έρχεστε από την Αθήνα δια μέσω Χαλκίδας

Όταν φθάνετε στην Χαλκίδα ακολουθήστε τις ταμπέλες για το δρόμο προς τη βόρεια Εύβοια – Λίμνη Αιδηψό και θα μας βρείτε στην οδό Ερμου ακριβώς πάνω από το λιμάνι.

Οδηγίες για το πώς να φθάσετε στην Αιδηψό όταν έρχεστε από την Αθήνα δια μέσω εθνικής οδού λιμάνι Αρκίτσας

Στον εθνικό δρόμο στο 151.χλμ μπείτε στην έξοδο προς Αρκίτσα όπου μπορείτε να πάρετε το φέριμποτ για Αιδηψό.

Οδηγίες για το πώς να φθάσετε στην Αιδηψό όταν έρχεστε από την Θεσσαλονίκη δια μέσω Γλύφας

Εάν προέρχεστε από τη βόρεια Ελλάδα μπείτε την έξοδο για Γλύφα όπου μπορείτε να πάρετε το φέριμποτ για τον Αγιόκαμπο (25 λεπτά) στην έξοδο του Αγιόκαμπου στρίβετε δεξιά στον κύριο δρόμο και μετά από 7 χλμ βρίσκεστε στην Αιδηψό.

Οδηγίες για το πώς να φθάσετε στην Αιδηψό όταν έρχεστε από την Πάτρα δια μέσω γέφυρας Ρίου-Αντίρριου εθνικής οδού Μπράλου

Μετά από τη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου ακολουθήστε τις ταμπέλες για Γαλαξίδι-Άμφισσα-Λαμία. Μόλις φθάσετε στον εθνικό δρόμο Αθήνας-Θεσσαλονίκης στρίβετε δεξιά προς Αθήνα, 10 χλμ. μετά από τον Άγιο Κωνσταντίνο μπείτε στην έξοδο προς Αρκίτσα όπου μπορείτε να πάρετε το φέριμποτ για Αιδηψό.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με το λογαριασμό σας παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή